Indonesische rijsttafel in Amstelveen

Een heerlijke Indonesische rijsttafel bestelt u bij Toko Madjoe in Amstelveen. Al ruim 25 jaar staan wij in de regio Amstelveen en Amsterdam bekend om onze smaakvolle, authentieke Indonesische gerechten, waarvan u een ruime selectie kunt proeven met onze rijsttafel. Haal de pure smaken van Indonesië vandaag nog in huis!

Een traditionele Indonesische rijsttafel bestellen in Amstelveen

Onze Indonesische gerechten zijn al generaties oud en worden met grote passie en liefde bereid. Dat proeft u keer op keer in ons eten terug. We verzamelen dagelijks de beste en meest verse ingrediënten, waarmee onze chefs op traditionele wijze de heerlijkste hapjes voor onze rijsttafels maken. Geniet bijvoorbeeld van kruidige Indonesische nasi, malse rendang en lekkere groenteschotels. Dankzij de variatie aan gerechten van onze rijsttafels proeft u de vele bijzondere smaken die de Indonesische keuken rijk is.

Sate kambing
Indonesisch eten Toko Madjoe

Bestel of haal uw rijsttafel af

U heeft de mogelijkheid om uw Indonesische rijsttafel bij u thuis te laten bezorgen of te komen afhalen in onze toko in Amstelveen. Wist u bovendien dat wij de Indonesische catering verzorgen voor feesten of speciale gelegenheden? Als u hierover vragen heeft of als u direct Indonesisch eten wilt bestellen, neemt u telefonisch contact met ons op via 020-6476740. Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag.

Contact

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag van 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en Maandag zijn wij gesloten

Contactinformatie:

Adres: Amsterdamseweg 183, 1182 GV Amstelveen
Telefoon: 020 64 767 40
E-mail: Tokomadjoe@hotmail.com