Indonesische afhaal in Amstelveen

Toko Madjoe is een Indonesische toko waar u terechtkunt voor afhaal in Amstelveen. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan heerlijke, traditioneel bereide en authentieke Indonesische gerechten. Wij zijn al ruim 25 jaar een begrip in Amstelveen en omstreken op het gebied van Indonesische maaltijden en snacks en zijn daarom dé plek voor afhaal. Ontdek ons aanbod!

Haal Indonesië in huis met de gerechten van onze Indonesische afhaal in Amstelveen

Heeft u zin in Indonesisch, maar geen zin om lang in de keuken te staan? Kies voor smaak én gemak door uw favoriete Indonesische gerechten bij afhaal Toko Madjoe in Amstelveen te bestellen. Onze chefs bereiden met veel liefde en passie de familiegerechten die al generaties lang worden doorgegeven. In combinatie met de verse, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt, haalt u écht de authentieke smaak van Indonesië in huis. Ga bijvoorbeeld voor onze kruidige, smaakvolle nasi of kies voor een uitgebreide maaltijd met onze Indonesische rijsttafel.

Sate kambing
Indonesisch eten Toko Madjoe

Geef uw bestelling direct aan ons door

Maak uw keuze uit onze uitgebreide en unieke menukaart en geef uw bestelling telefonisch aan ons door via 020-6476740. Wij zorgen er dan voor dat uw gekozen gerechten op het afgesproken tijdstip vers en warm voor u klaarstaan. U bent in onze Indonesische afhaal in Amstelveen welkom van dinsdag tot en met zaterdag.

Contact

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag van 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en Maandag zijn wij gesloten

Contactinformatie:

Adres: Amsterdamseweg 183, 1182 GV Amstelveen
Telefoon: 020 64 767 40
E-mail: Tokomadjoe@hotmail.com