Indonesisch eten in Amstelveen

Geniet van heerlijk Indonesisch eten van Toko Madjoe in Amstelveen! Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in Indonesische catering. Met meer dan 25 jaar ervaring in de authentieke bereiding van Indonesisch eten weten we onze klanten in regio Amstelveen keer op keer te verrassen. Ontdek ons aanbod!

Genieten van puur Indonesisch eten van onze toko in Amstelveen

De Indonesische keuken is een feestje voor de smaakpapillen; een gegeven waar we bij Toko Madjoe maar al te bekend mee zijn. Dagelijks gaan we op zoek naar de beste ingrediënten, om zo de smaken van onze traditioneel bereide gerechten het best tot hun recht te laten komen. Het resultaat is een ruim aanbod aan Indonesische gerechten, van nasi en rijsttafels tot bijzondere hapjes en snacks, waar u en uw gasten thuis of op een speciale gelegenheid ultiem van genieten. Met het heerlijke Indonesisch eten van onze toko in Amstelveen ervaart u Indonesië als nooit tevoren!

Sate kambing
Indonesisch eten Toko Madjoe

Ontdek de diverse mogelijkheden die wij u bieden

U heeft bij onze toko in Amstelveen verschillende opties wat betreft het bestellen van Indonesisch eten. Zo kunt u uw favoriete losse gerechten bestellen van onze menukaart of ons inschakelen voor het verzorgen van Indonesische catering, bijvoorbeeld voor een feest of speciale gelegenheid. Bij deze laatste optie kiest u uit twee soorten menu’s die wij van dinsdag tot en met zaterdag zowel thuis als op locatie bezorgen. Ook bieden wij u een ruim assortiment aan Indonesische producten aan die u in onze toko kunt kopen. Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen? Bel dan naar 020-6476740 en we staan u graag te woord.

Contact

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag van 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en Maandag zijn wij gesloten

Contactinformatie:

Adres: Amsterdamseweg 183, 1182 GV Amstelveen
Telefoon: 020 64 767 40
E-mail: Tokomadjoe@hotmail.com